horizontal rule

Beste Prijs/Kwaliteits verhouding van NL in diverse testen .... o.a. Computer Idee, HCC, PLUS etc. etc.

BLIJF in BEELD is een bedrijf wat zich bezig houdt met het overzetten van diverse soorten media, waaronder video, smalfilm, dia´s, negatieven en APS films naar DVD en/of AVI of MPEG-2.

Ergens nog een cassettebandje of bandrecorderbandje met eigen opnames liggen of een LP die u zeer dierbaar is en niet te koop is op CD ?, informeer eens bij ons naar de mogelijkheden voor het overzetten naar CD of MP3 formaat.

Alles wordt in eigen beheer gedaan met persoonlijke aandacht voor uw waardevol en dierbaar materiaal !

NIEUW: nieuwe site van BLIJF in BEELD voor het overzetten van dia's, negatieven, APS films etc. klik hier. www.diascannen.nl

Als u het materiaal komt brengen of halen krijgt u van ons een bon voor een gratis consumptie in het nabij gelegen Paviljoen Driewegsluis (in de wintermaanden, vanaf oktober t/m maart alleen in het weekend !).

Combineer het brengen of halen van uw materiaal met een prachtige wandeling in het nabij gelegen natuurgebied `De Rottige Meente'(let op, het materiaal is dus niet klaar terwijl u wandelt...) Wij hebben normaal gesproken een levertijd van ± 1-2 weken, in overleg sneller, in drukke periodes kan het wat langer duren.

U heeft keuze´s uit vier wandelingen, één van 5 km (± 1uur) 8 km, 12 km of 16 km (Kaart van de routes bij ons gratis verkrijgbaar), maak er een leuk dagje uit van ! (TIP ! neem wel laarzen mee of waterdicht schoeisel . . )

Sinds mei 2011 is er een mooie fietsroute van 45 Km uitgezet door Staats Bos Beheer, deze is voor een klein bedrag te verkrijgen bij Paviljoen Driewegsluis, neem u fietsen mee en maak er een leuke dag van, u weet niet wat u ziet !

Nog een andere hele mooie bezoektip ! De nieuwe vlindervallei in de Orchideeën Hoeve op +/- 15 minuten rijden bij ons vandaan, De naam zegt het al: duizenden vlinders die vrij rondfladderen door de vallei en langs de steile rotswanden, u weet niet wat u ziet !

horizontal rule

BLIJF in BEELD, SNEL, BETROUWBAAR, PROFESSIONEEL en GOEDKOOP !

horizontal rule

Informatie: BLIJF in BEELD, Albert Westerhuis, Postbus 1145  8300 BC  EMMELOORD

Bezoekadres: Alleen op afspraak in Nijetrijne (Fr) Tel.: 0561 - 48 09 13 of 06 - 109 131 40

 E-mail: info@blijfinbeeld.nl

horizontal rule

Laatst bijgewerkt: 01-10-2013

klik hier als u links geen kolommen ziet

horizontal rule